• slide1
  • slide2
  • Slide3

transport marfa

Infiintata in 02.03.2001, SC MARGO TRANS S.R.L. este o companie privata cu capital integral romanesc, specializata in asigurarea transportului rutier de marfuri, intern si international cu dubite de 3,5 tone.

Politica firmei este de a pune interesele clientilor nostri pe primul plan. Aceasta insemnand sa efectuam transporturile de marfuri eficient si la timp, dar si sa oferim servicii tot mai complexe si de o calitate superioara.

Serviciile noastre nu se reduc numai la efectuarea transportului bunurilor dintr-un loc in altul. Noi ne ocupam de toate aspectele asociate transportarii eficiente si rapid a marfurilor.

Societatea noastra manifesta un deosebit simt al responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam.Avem incheiate contracte de asigurare marfa pentru parcursul intern si international, astfel incat marfa dumneavoastra sa fie transportata in bune conditii si in siguranta.


Societatea noastra practica unele dintre cele mai mici preturi de pe piata transporturilor, venim in intampinarea clientilor nostri in conditiile actualei crize economice si suntem deschisi oricaror propuneri venite din partea dumneavoastra astfel incat sa realizam impreuna un serviciu avantajos pentru ambele parti. Societatea noastra se bucura de o buna reputatie si corectiudine, de la infiintare si pana in prezent, societatea noastra nu a avut niciun litigiu privind desfasurarea activitatii de transport sau alte activitati, neplata serviciilor prestate, etc. aspecte ce pot fi foarte usor de verificat.