• slide1
  • slide2
  • Slide3

transport marfa

Societatea noastra este specializata in sigurarea transportului rutier de marfuri, intern si international cu dubite de 3,5 tone.

De asemenea, societatea noastra are ca obiect de activitate si activitati ale altor agentii de transport (casa de expeditii).Respectiv, in masura in care nu detinem un anumit tip de autovehicul pe care clientul il doreste avem posibilitatea, prin partenerii nostri, sa gasim exact tipul de masina solicitat de catre client.Astfel, putem intermedia si negocia pentru dumneavoastra efectuarea de transporturi cu caminoane de 7, 9, 22 tone, complete sau grupaje, de asemenea va putem pune la dispozitie autobasculante, autocisterne, buldoescavatoare si platforme transport autoturisme.

Camioanele noastre se prezinta in stare foarte buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, care sporesc siguranta marfii dumneavoastra in timpul transportului.

Angajatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, seriozitate si profesionalism fata de atributiile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.


Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutatea marfii, volum marfii, frecventa curselor, termen de plata, numar de descarcari, daca este o cursa locala (in Bucuresti) sau in tara sau daca este o cursa internationala, etc. 

Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie la timp si intacta din puct de vedere calitativ si cantitativ, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale societatii noastre.